Jouw behandeling zal bestaan uit twee stappen.

  1. Een intake
  2. Een persoonlijk behandelplan.

Gemiddeld duurt een behandeling zes tot twaalf weken, waarbij je de eerste drie weken zeer rustig aan moet doen.

De behandeling van Fysio Almere wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Vraag dit even na bij je zorgverzekeraar. Kijk ook onder 1e afspraak voor meer details.

Ben je aanvullend verzekerd? Dan wordt je behandeling over het algemeen betaald door je verzekeraar. Ben je niet aanvullend verzekerd en moet je zelf betalen? Bel ons dan even. Wij informeren je graag over onze meest actuele tarieven.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag?

WhatsApp

Wat onze klanten zeggen

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top