wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Vraag het even na bij je zorgverzekeraar. Kijk ook even bij 1e afspraak voor meer details.

// //

Fysio niet in basisverzekering

//

Ben je aanvullend verzekerd? Dan wordt je behandeling over het algemeen betaald door je verzekeraar. Niet aanvullend verzekerd en moet je zelf betalen? Bel ons dan even, wij informeren je graag over onze meest actuele tarieven.

'; get_header(); include( THEME_DIR . '/template-parts/part-pageheader.php' ); ?>

Jouw behandeling zal bestaan uit twee stappen.

  1. Een intake
  2. Een persoonlijk behandelplan.

Gemiddeld duurt een behandeling zes tot twaalf weken, waarbij je de eerste drie weken zeer rustig aan moet doen.

De behandeling van Fysio Almere wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Vraag dit even na bij je zorgverzekeraar. Kijk ook onder 1e afspraak voor meer details.

Ben je aanvullend verzekerd? Dan wordt je behandeling over het algemeen betaald door je verzekeraar. Ben je niet aanvullend verzekerd en moet je zelf betalen? Bel ons dan even. Wij informeren je graag over onze meest actuele tarieven.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag?

WhatsApp

Wat onze klanten zeggen

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top