headerimage

Zoek je goede Shockwave?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Almere. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Shockwave.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830604 WhatsApp

Gericht werken aan herstel met shockwave

Chronische pijn verhelpen met shockwave

De meeste behandelingen bij de fysiotherapeut zijn gericht op beweegprogramma’s en gedrags- en houdingsveranderingen. In sommige gevallen is er echter meer nodig dan dat. Bijvoorbeeld bij chronische pijnklachten als ontstoken gebieden, verkalkte pezen en slijmbeurzen of hardnekkige verkrampingen en spierknopen. In deze gevallen biedt shockwave therapie vaak een uitkomst.

Hoe werkt shockwave therapie?

Een sessie shockwave therapie bestaat uit het doelgericht behandelen van de pijnpunten. De shockwave bestaat uit golven van energie die verkalkte of verkleefde gebieden los kan maken. Door middel van maar liefst 3000 shocks in ruim tien minuten sturen de golven energie over het pijnpunt in je lichaam waardoor het ‘los’ komt.

Het stimuleren van het zelfgenezend vermogen

Shockwave therapie stimuleert de stofwisseling en verbetert de bloedcirculatie. Door de behandeling merk je dat je je direct beter kunt bewegen en dat pijn verminderd is. Naast de behandeling met shockwave gaan we dan ook direct aan de slag met het beweegprogramma om het zelfgenezend vermogen van je lichaam nog meer te stimuleren en zo gericht en prettig mogelijk aan je herstel te beginnen.

Wat onze klanten zeggen

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top