headerimage

Zoek je goede Fysiotherapeuten?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Almere. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Naar de fysiotherapeut.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830604 WhatsApp

Naar de fysiotherapeut bij Fysio Almere

Met welke klachten ga je naar fysiotherapeut Almere?

Goede vraag. Het lijkt nogal voor de hand liggend: je gaat naar de fysiotherapeut als je denkt dat er iets met je gewrichten, spieren of zenuwen aan de hand is. In veel gevallen is het ook best duidelijk. Je hebt je enkel verstuikt, je bent door je rug gegaan, je schouder zit vast. Klip en klaar. Overduidelijk.

Wanneer is de pijn te erg? Hoe lang is te lang?

Wat niet helemaal duidelijk is, is wanneer je nu met die verstuikte enkel of die rugpijn naar een fysiotherapeut moet. Je weet niet of jouw pijn een erge pijn of niet zo’n erge pijn is. Je weet niet precies hoe lang je er al mee rond loopt. Soms is het ook wat minder… lijkt het wel. Of toch niet. Weet jij veel.

Afwachten of in actie komen?

En daarbij: je hebt ook ooit ergens gehoord dat je gewoon moet rusten en dat het tijd nodig heeft en dan vanzelf echt wel goed komt. Aan de andere kant hoor je ook weer dat als je er te lang mee doorloopt, dat het dan van kwaad tot erger gaat.

Als je niet weet hoe het komt

Soms is de oorzaak overduidelijk: je verstapte je, je liep te hard door, je viel. En soms weet je het gewoon niet: is het nu iets chronisch, is het er langzaam ingeslopen, heb ik iets verkeerds gedaan?

En in verrassend veel gevallen blijkt ook de klacht helemaal niet zo duidelijk te zijn. Je hebt hoofdpijn, maar weet niet waar het door komt. Je hebt rugpijn, maar of het nu je lage rug is of juist wat hoger? Je knie doet pijn, maar wat het precies is weet je niet.

Als je hier aan het rondkijken bent, kun je beter ook even langskomen

Kortom: als je op internet aan het zoeken bent naar symptomen en klachten, en als je je afvraagt of je naar een fysiotherapeut zou moeten… dan doe je er goed aan om naar een fysiotherapeut te gaan. Al is het maar om dingen uit te sluiten.

We willen je graag even zien. We kunnen een hoop onzekerheid wegnemen, een diagnose stellen en je verder helpen. Soms adviseren we je gewoon rustig aan te doen, soms verwijzen we je door en soms adviseren we je met fysiotherapie aan je herstel te werken.

Aarzel niet, wacht niet, kom gewoon even langs bij fysiotherapeut Almere. We helpen je graag!

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

Wat onze klanten zeggen

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top