headerimage

Zoek je goede Revalidatie?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Almere. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Revalidatie.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830604 WhatsApp

Revalideren bij Fysio Almere

Revalideren bij Fysio Almere

Een operatie of ongeluk is een heftige ervaring voor je lichaam. Je merkt dat je uithoudingsvermogen en kracht in je lichaam minder zijn dan je gewend bent van jezelf. Alledaagse dingen kosten moeite. Je lijf is gevoelig en moet langzaamaan weer wennen aan bewegingen. Revalidatie bij Fysio Almere ondersteunt je bij jouw herstel.

Werken aan kracht, houding en soepelheid van de spieren

We gaan een revalidatietraject altijd in vanuit een basisprincipe: het herstellen van kracht, evenwicht, conditie en soepelheid van je spieren. Hoewel dit uitgangspunt altijd hetzelfde is, is geen lijf en geen klacht gelijk. Daarom maken we een op-maat-gemaakt hersteltraject, toegepast op jouw persoonlijke situatie en leefstijl.

Rustig en zorgvuldig herstellen

Een van grootste valkuilen bij revalidatie is te snel willen. Je hoofd is de oude, maar je lijf doet nog niet mee. Om ervoor te zorgen dat je zorgvuldig herstelt zal je het – ook als het al beter gaat – altijd rustig aan moeten doen met je oefeningen. Je zal merken dat als je te snel gaat dat je je weer even minder goed zal voelen. Een te snelle stap vooruit kan twee stappen achteruit betekenen.

Elke fase een oefenprogramma

Het proces van herstellen doorloopt een aantal stadia. We beginnen altijd met het soepel maken van de spieren en we eindigen altijd met het (her)opbouwen van kracht in je lijf. We zorgen ervoor dat je de oefeningen goed uitvoert en sturen bij wanneer het niet naar wens gaat. De oefeningen zijn ook geschikt om te werken aan een betere houding en manier van bewegen zodat je je aan het einde van de rit topfit voelt!

Wat onze klanten zeggen

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top