Met één telefoontje heb je een afspraak!

Gewoon doen. Als je ons even belt, maken we direct een eerste afspraak. Dan weet je zeker dat je snel een deskundig advies krijgt. Je kunt ook het contactformulier invullen, je krijgt meteen een reactie.

Zonder verwijsbrief zelf je fysio kiezen

Dat is een stuk makkelijker tegenwoordig: als er iets aan de hand is, bel of mail je ons en we kunnen aan de slag. Zonder verwijsbrief van je huisarts.

Dit neem je mee:

  • een legitimatiebewijs (bijvoorbeeld je rijbewijs),
  • een handdoek,
  • en de verwijzing van de huisarts of brief van de specialist, als je die hebt.

Tijdens onze eerste afspraak —van ongeveer een half uur— doen we twee onderzoeken. Een gesprek: je vertelt wat er speelt, of je al eerder klachten had en wat er precies gebeurd is. En een fysiotherapeutisch onderzoek. Meestal kunnen we bij afsluiting van de intake vertellen wat er precies aan de hand is en hoe we je kunnen helpen. Dan stellen we samen het behandelplan op.

Zo gecheckt: je verzekering

Altijd goed om even na te kijken: in je polisvoorwaarden staat hoe je verzekerd bent voor fysiotherapie. Handig: we hebben contracten met alle grote zorgverzekeraars en declareren direct bij je verzekering. Je merkt er dus niks van. Als je niet (meer) verzekerd bent, sturen we de facturen gewoon naar je huisadres, dit zijn onze tarieven.

Afzeggen of verzetten

Geen probleem! Laat het ons weten door even langs te komen, te bellen of met een berichtje in het contactformulier. Tot 24 uur voor de afspraak is dat gratis daarna brengen we de behandeling wel in rekening.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag?

WhatsApp

Wat onze klanten zeggen

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top