headerimage

Zoek je goede Deep tissue massage?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Almere. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Deep tissue massage.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830604 WhatsApp

Deep Tissue Massage bij Fysio Almere

Wat is deep tissue massage?

Een deep tissue massage wordt ook wel een dieptemassage genoemd. Net als bij andere massages richten we ons op ontspanning en pijnlijke spieren. Het verschil is dat we bij een dieptemassage gericht met een probleem aan de slag gaan en ervoor gaan zorgen dat die knoop of verkleving zich ontspant, niet het volledige lichaam. Deep tissue massage wordt ook wel bindweefsel massage genoemd.

Wanneer deep tissue massage?

Deep tissue massage is een van de behandeltechnieken die een fysiotherapeut in zijn gereedschapskist heeft. Bij deze massage pakken we voornamelijk verklevingen van de spieren aan. Verklevingen zijn gebieden in je spieren die stugger zijn, we noemen dat ook wel ‘plakkerig’. De diepe bewegingen die we maken zorgen ervoor dat deze verklevingen loskomen.

Een serie behandelingen

Voor deep tissue massage plannen we een aantal sessies in, waar niet te lange tijd tussen zit. Dit zorgt ervoor dat de verklevingen en pijnlijke spieren na het losmaken niet de kans krijgen weer te verkrampen. De herhaling speelt een grote rol in het los- en soepel maken van je spieren.

Na de behandeling

Na een behandeling kun je het gebied waar we gemasseerd hebben als stijf, pijnlijk of ook wel beurs ervaren. Dit is volkomen normaal en trekt na een nachtje slapen weer weg. Na een aantal sessies zal je merken dat je lichaam meer ontspannen is, je minder pijn ervaart en dat je je soepeler kunt bewegen!

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

Wat onze klanten zeggen

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top