Referenties


Wat onze cliënten zeggen

Ze zijn deskundig en eerlijk. Als ze denken dat je verkeerd bezig bent, dan zeggen ze dat ook. Ik vind dat heel fijn

Maria

De deep tissue massage van Fysio Almere is de beste van de wereld! Ik sport op redelijk hoog niveau (zeker voor mijn leeftijd). Ik wil nog wel eens te hard gaan. En dan wil ik me nog wel eens blesseren. Veel minder dan vroeger dankzij het vaste beweegprogramma dat ik altijd doorloop. Afijn, die drie weken drie maal per week helpen je snel weer op niveau te komen. Sterker nog, ik weet zeker dat ik net na een behandeling gewoon beter presteer.

Hans

Ik kwam bij Fysio Almere met een volledig geblokkeerde nek. Ik kon links noch rechts kijken. Het deed pijn. Ik was moe. En ik was er ook wel van in paniek. De fysiotherapeute was aangenaam duidelijk, open en ze kon precies vertelde wat er speelt en wat we eraan gaan doen. Ik heb in het behandeltraject zo veel geleerd dat ik zeker weet dat de klacht niet meer terugkomt.

Dilek

Ik zag er tegenop. Mag je rustig weten. Ik ben tweeënzestig en ik hoef al die trammelant niet. Tegelijkertijd weet ik ook wel dat het moet. Ik moet zeggen, vanaf het eerste contact was ik gerustgesteld. De fysiotherapeut is deskundig, heeft de tijd en legt alles heel helder uit. En ze staat toe dat we het allemaal op mijn manier doen. Ik heb last van Parkinson, dus ‘beter’ wordt het niet – maar ik kan nog alles. En ik weet zeker dat Fysio Almere daar een hele grote rol in speelt

Eliane

Ik liep al jaren met dezelfde spierpijn rond. Midden op mijn rug. Aan de rechter kant. Ik had soms last van hoofdpijn, soms trok het naar mijn onderrug. En, soms was het ineens weg. Ik ben niet bijzonder sportief, heb misschien een beetje een zittend bestaan – maar toch niet meer dan de meeste mensen. Dankzij de behandeling van Fysio Almere, en ik moet zeggen vooral dankzij de dry needling, ben ik nu al drie maanden helemaal klachtenvrij!

Joris

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!