Fysiotherapie aan huis


 Fysiotherapie aan huis

Je hebt pijn of last van je lichaam en hebt geen mogelijkheid naar onze praktijk te komen. Dit kan zijn doordat je fysiek je huis niet uit kunt maar ook bijvoorbeeld omdat je geen vervoersmogelijkheden hebt. Soms is dat een belemmering om een afspraak te maken. Nergens voor nodig! Met fysiotherapie aan huis komen we bij je langs om je in je eigen omgeving te behandelen voor je klachten.

Veelvoorkomende klachten die we thuis behandelen

Een thuisbehandeling ondergaan is een geval van overmacht. Je kunt simpelweg niet naar de praktijk komen. Dit komt bijvoorbeeld voor bij een operatie aan heup of knie, acute rugklachten, een hernia, spierziekten, revalideren na een beroerte of een andere persoonlijke reden.

Voordelen van een thuisbehandeling

Wij geloven erin dat het van groot belang is niet met je klachten te blijven zitten. Hoe eerder we een probleem aan kunnen pakken, hoe beter en sneller het herstel vaak is. Thuis praat het makkelijker, we helpen je bij het correct uitvoeren van de oefeningen in jouw specifieke thuissituatie en wie weet ontdekken we bij het huisbezoek een mogelijke oorzaak van jouw klachten.

Fysiotherapie aan huis voor senioren

Fysiotherapie aan huis via Fysio Almere is ook voor senioren een prettige manier om de hulp te krijgen die ze nodig hebben. Onze fysiotherapeuten werken veel met senioren en zijn gewend om in de thuissituatie te behandelen. We nemen in onze behandelingen eventuele andere gezondheidsproblemen mee en kunnen zo helpen je zo lang mogelijk in je eigen omgeving te laten wonen.

Maak een afspraak wanneer het jou uitkomt

We komen waar en wanneer het jou uitkomt langs voor een eerste gesprek. We luisteren naar je verhaal, doen een lichamelijk onderzoek en vertellen je direct wat we voor je kunnen betekenen. Soms kunnen we zelfs direct aan de slag.

 

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!