Deep Tissue Massage bij Fysio Almere


Masseren van de diepere spierlagen

Bij een deep tissue massage (dieptemassage) werken we op de diepere spierlagen. Je zult merken dat we, om dieper te werken heel rustig masseren, met stevige druk. De massage is gericht op en rond de pijnlijke gebieden.

Verklevingen losmaken

Op die manier proberen we de verklevingen in je spieren los te maken. Verklevingen zijn gebieden in je spieren die stugger zijn, bijna letterlijk plakkeriger. Door rustig en diep te masseren breken we ze los.

Diep-werkende massage

Dat is over het algemeen pijnloos en plezierig, maar bijna iedereen voelt wel een beetje ongemak of pijn. Het is belangrijk dat je goed aangeeft wat je voelt, en wanneer het bijvoorbeeld te pijnlijk is. We richten onze deep tissue massage in op jouw ervaring.

Op weg naar ontspannen spieren

De meeste mensen voelen zich een beetje stijf en soms wat pijnlijk na de behandeling. Doorgaans is dat na een dag wel weg. De deep tissue massage wordt altijd in een serie gegeven; herhalen is belangrijk om de spieren goed los te krijgen. Je zult meer ontspanning in je lichaam voelen, de pijn neemt af, je kunt je makkelijker bewegen en je voelt je flexibeler.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!